Vierdaagse 2018: parkeermogelijkheden Zevenheuvelenweg

GROESBEEK – Van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 juli vindt de Vierdaagse plaats. Donderdag 19 juli is ‘Dag van Groesbeek’.


Wandelaars over de Zevenheuvelenweg in Groesbeek tijdens de derde Vierdaagsedag in 2017. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Er is voor extra parkeermogelijkheden gezorgd.

Route door Groesbeek en Berg en Dal

De lopers komen door Breedweg en Groesbeek. Ze lopen daarna via de drukbezochte Zevenheuvelenweg en Berg en Dal (Watertorenweg-Vinkweg-Kerstendalseweg-Oude Kleefsebaan) terug naar Nijmegen. Wilt u graag de lopers aanmoedigen? Parkeer dan tegen betaling bij onderstaande parkeerplekken. Er staan verkeersborden om u de weg te wijzen.

Parkeerplaatsen

Weiland aan de Zevenheuvelenweg 57
U bereikt deze parkeerplaats alleen via de Meerwijkselaan (bij rotonde Sionsweg) en Postweg. Het is niet mogelijk om de parkeerplaats via de Nijmeegsebaan en de Derde Baan te bereiken. Dit is namelijk een calamiteitenroute voor de hulpverleningsdiensten en moet daarom vrij blijven van overig verkeer.

Weiland tegenover de Derdebaan 14
Aan de oostzijde van de Zevenheuvelenweg is ook een parkeergelegenheid onder toezicht beschikbaar. Dit is een deel van het weiland tegenover de Derde Baan 14. De route naar deze openbare parkeerplaats loopt alleen via de Wylerbaan – de Derde Baan. Op de Derde Baan geldt die dag een tweezijdig stopverbod.

Handhaving

Politie en BOA controleren of bezoekers zich aan de verkeersmaatregelen houden en kunnen boetes uitdelen. Ze letten op de Derdebaan extra op de stopverboden en zo nodig worden auto’s weggesleept.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen