[Video] Doelman bezorgt BVC ’12 punt na 98 minuten

MEERSSEN – BVC ’12-doelman Alex Joosten had zondag een bijzondere middag. Na 98 minuten bezorgde hij zijn team één punt door raak te koppen uit een corner.

Eerder in het duel ging hij nog de fout in.

Promotie

BVC ’12 wist de afgelopen jaren iedere keer te promoveren en komt inmiddels uit in de zondaghoofdklasse B. De ploeg heeft het daar beduidend minder makkelijk en bezet op dit moment de 12e plaats met 26 punten uit 22 duels.

Joosten veroorzaakt strafschop

Zondag stond de wedstrijd tegen middenmoter SV Meerssen op het programma. Niek Sebens zette de gasten uit Beek-Berg en Dal op een 0-1 voorsprong. Meerssen scoorde vervolgens vanaf elfmeter; de strafschop werd veroorzaakt door Joosten. Nog voor rust werd het 2-1.

Fout goedmaken in blessuretijd

Dat leek ook de eindstand te worden, maar Joosten maakte zijn eerdere fout goed. Diep in blessuretijd, er stonden 98 minuten op de klok, kwam hij mee naar voren bij een corner die door Dominique Scholten werd genomen. Joosten kopte raak en redde daarmee nog één punt voor de groengelen (zondag in het blauw en zwart) uit Beek.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.