Veteranendag gemeente Berg en Dal 2018

GEMEENTE BERG EN DAL – Op vrijdag 29 juni wordt de jaarlijkse Veteranendag gehouden in het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944 -1945 in Groesbeek. Alle veteranen die in de gemeente Berg en Dal wonen, zijn welkom van 15.30 uur tot 18.00 uur.


Veteranendag 2017. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Uitnodiging

De veteranen hebben per post een uitnodiging ontvangen. Bent u veteraan en woont u in de gemeente Berg en Dal, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Meld u aan! Dit kan door een mail te sturen naar m.wolsing@bergendal.nl of bel 06-14623125.

Ervaringen uitwisselen

Tijdens deze middag worden de veteranen door burgemeester Slinkman en een gastspreker toegesproken. Daarna is er een gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

Wat zijn veteranen?

Onder veteranen wordt verstaan: alle gewezen en ook actieve militairen met de Nederlandse nationaliteit die het Koninkrijk hebben gediend in oorlogsomstandigheden of daarmee overeenkomende situaties, inclusief vredesmissies in internationaal verband. Kortom het is iemand die als militair voor Nederland heeft gediend in oorlogssituaties.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen