Verraptzakte Boys winnen Schlagerfestival 2018 in Millingen

MILLINGEN AAN DE RIJN – Zaterdag 12 januari zijn in het ’Millings-centrum” de Verraptzakte Boys met het lied “Stap maar in de bus” wederom winnaars van het Millingse Schlagerfestival geworden.


De winnaars van het Schlagerfestival in Millingen. Foto en rechten: Bert Roodbeen.

De organisatie was in handen van CV De Deurdouwers.

Overige prijzen

Naast de beker voor de eerste prijs mochten zij ook weer de wisselbeker in ontvangst nemen. De 2e prijs ging naar de “FC De Lullende Dames” of “Dwarse Wijven” zoals ze ook genoemd worden. Hun lied heet “Carnaval 2.0”. Tevens kregen zij een beker voor de best verklede groep. De groep Da Krölt met “de Koning te rijk” waren goed voor de 3e prijs. Ook was er een prijs voor de het karaoke zingen.

Er waren 8 inschrijvingen voor het festival in Millingen aan de Rijn. Iets minder dan vorig jaar, maar niet minder gezellig!

Artikel met dank aan InHetLaag.nl. Klik hier voor meer foto’s.

Bron: In Het Laag.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.