Vergaderingen oude en nieuwe gemeenteraad Berg en Dal

GEMEENTE BERG EN DAL – De gemeenteraad van de gemeente Berg en Dal vergadert op woensdag 28 en donderdag 29 maart.

Op 28 maart neemt de oude raad afscheid. Op 29 maart komt de nieuwe raad officieel voor het eerst bijeen. Vergaderingen van de gemeenteraad zijn openbaar.

Afscheid oude raad

Bij het afscheid van de oude gemeenteraad op 28 maart spreekt de voorzitter, burgemeester Mark Slinkman, alle raadsleden toe, maar in het bijzonder diegenen die niet terugkeren. Deze vergadering is openbaar en begint om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Eerste bijeenkomst nieuwe raad

Tijdens de eerste officiële bijeenkomst van de nieuwe raad op 29 maart 2018 neemt de raad een besluit over het verloop van de verkiezingen en de toelating van alle raadsleden. Deze vergadering begint om 20.00 uur en is ook openbaar.

Spreekrecht voor inwoners

Als inwoner kunt u tijdens de vergadering inspreken over geagendeerde voorstellen. U krijgt dan maximaal vijf minuten om de raad toe te spreken. Een verzoek om spreekrecht meldt u uiterlijk tot 12.00 uur op de dag van de vergadering via griffie@bergendal.nl.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.