Verdediger Abel Franssen naar De Treffers

GROESBEEK – De Treffers heeft zich versterkt met de 21-jarige Abel Franssen.

De centrale verdediger heeft een contract van één jaar getekend en speelt per volgend seizoen bij de Groesbeekse club.

Loopbaan

Franssen groeide op in Eindhoven en begon zijn loopbaan bij het lokale RPC. Via Lommel United en Willem II kwam de verdediger bij Jong NEC terecht, waar hij dit seizoen acht wedstrijden speelde.

Keuze snel gemaakt

Via de clubwebsite laat de jonge speler weten dat de keuze voor De Treffers snel was gemaakt: “Ik ben blij met deze mooie overstap. Ik kies bewust voor de studie Business Administration aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Dit heb ik bij NEC ook aangegeven en daardoor heb ik aangegeven daar te stoppen. Toen vervolgens De Treffers kwam was de keuze voor mij snel gemaakt. De gesprekken voelde heel warm evenals de gehele club. Er staat een accommodatie waar je u tegen zegt en de warmte gecombineerd met het professionalisme spreekt me ontzettend aan.”

Bron/Tekst: De Treffers en DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.