Veel bezoekers bij vijfde Vertelfestival in Berg en Dal

BERG EN DAL – In het afgelopen Vaderdagweekend werd op de Duivelsberg in Berg en Dal alweer voor de vijfde keer het Vertelfestival gehouden.


In het weiland bij De Duivelsberg waren tenten neergezet. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

50 verhalen

Verschillende vertellers vertelden in het weekend ruim 50 verhalen voor jong en oud . Het thema was dit jaar is ‘Grenzen…’, waarmee het vertelfestival aansloot op het Erfgoedfestival Gelderland.

Tentjes

Er waren twee vertellocaties. In het weiland bij de Duivelsberg waren tenten neergezet waar de verhalen verteld werden. In het bos rondom het pannenkoekenrestaurant stonden ook tentjes.

Verhalen-route

Nieuw was dit jaar de verhalen-route. Op de wandeling door het natuurgebied kwam men daadwerkelijk langs de grens, waar korte middeleeuwse verhalen werden verteld door leerlingen van het Stedelijk gymnasium uit Nijmegen.

Honderden bezoekers bezochten deze prachtige locaties. Ook de Midzomernachtvertellingen op de zaterdagavond werden goed bezocht.

[nggallery id=1012]

Artikel mede met dank aan Henk Baron. Klik hier voor meer foto’s.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl & Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.