Vandaag: Verkiezingsdebat in het gemeentehuis

GROESBEEK – Windmolens, vuurwerkzones, een lightrail over het slapende spoortje Nijmegen-Kleef en het beheer van gemeentelijke gebouwen. Het komt vanavond aan bod.

Vanavond is er een verkiezingsdebat in het gemeentehuis van Groesbeek.

Lijsttrekkers

De lijsttrekkers die aanwezig zijn, zijn Rob Verheijen (CDA), Rona Vree (GroenLinks), Mechteld ten Doesschate (VVD), Lesley Albers (PvdA), Erik Weijers (Voor Openheid en een Leefbaar Groesbeek), Tessa Vorderman (D66), Ria Barber (Polderbreed), Irma van der Schreur (Groesbeekse Volks Partij), Alex ten Westeneind (Gemeente- Jeugd- en Sportbelangen), Jos Peters (Voor Berg en Dal) en Hans Peters (Sociaal Groesbeek).

De Gelderlander

De lijsttrekkers gaan in debat onder leiding van Thed Maas, verslaggever van De Gelderlander. Het debat begint om 19:30 uur en is ook live te volgen via omroep Berg en Dal (zowel radio als TV). Hieronder een video van het debat van zondag, in Beek.

Meer info over de verkiezingen staat op VerkiezingenBergenDal.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.