Van Haren Schilders

Van Haren Schilders is een Schilder gelegen aan Zeelandsestraat 45b in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Van Haren Schilders in Millingen aan de Rijn

Van Haren Schilders is een schildersbedrijf dat al sinds 1993 actief is en zowel binnen- als buitenschilderwerk verricht. Ze bieden ook beglazing aan en hebben veel ervaring en vakmanschap. Ze onderscheiden zich door deskundig advies, een breed scala aan diensten, duidelijke afspraken, prijs/kwaliteit optimalisatie, knowhow, een proactieve houding en oplossingsgerichte aanpak, kwaliteitscontrole tijdens de uitvoering en een klachtenprocedure. Ze bieden diensten zoals binnen- en buitenschilderwerk, meerjaren onderhoudsplannen, renovaties, verftechnisch advies, kleuradvies, wandafwerking, stucwerk en het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Ze werken voor particulieren, aannemers, VvE's, woningcorporaties en beheerders van onroerend goed. Op de website van Van Haren Schilders is meer informatie te vinden en kan een offerte worden aangevraagd. Het bedrijf is gevestigd in Millingen aan de Rijn en is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag is het gesloten, maar kan er wel een afspraak worden gemaakt voor een offerte.

Wil je weten wat Van Haren Schilders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Haren Schilders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Haren Schilders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Haren Schilders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Van Haren Schilders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Haren Schilders

Bezoekers bekeken ook