Vakantiepark de Oude Molen

Vakantiepark de Oude Molen is een Vakantiepark gelegen aan Wylerbaan 2a in Groesbeek.

Meer informatie over Vakantiepark de Oude Molen in Groesbeek

Vakantiepark de Oude Molen is een ideaal gelegen vakantiepark in het bosrijke heuvellandschap van Groesbeek. Het park heeft ruime plaatsen en uitgebreide voorzieningen, zoals activiteiten voor jong en oud en kindersanitair in jungle thema. Je kunt bij de Oude Molen overnachten in chalets, safaritenten of kamperen op comfort- en basisplaatsen. Er zijn ook mogelijkheden voor groepen, met twee verschillende accommodaties. Het park biedt moderne faciliteiten, zoals elektra en Wi-Fi, een restaurant, speeltuintjes en een buitenzwembad. In de omgeving kun je wandelen, fietsen, musea bezoeken en winkelen in Nijmegen. Het park heeft ook een eigen trein en een animatieteam voor kinderen. Huisdieren zijn welkom op het kampeergedeelte, maar niet in de accommodaties. Het park wenst je een prettig verblijf en verwelkomt je graag bij de receptie.

Wil je weten wat Vakantiepark de Oude Molen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiepark de Oude Molen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiepark de Oude Molen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiepark de Oude Molen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Vakantiepark de Oude Molen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiepark de Oude Molen

Bezoekers bekeken ook