Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek

Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek is een Vakantiewoningverhuur gelegen aan Bosstraat 11 in Groesbeek.

Meer informatie over Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek in Groesbeek

De Bosrand Groesbeek is een vakantiehuis en Bed & Breakfast gelegen vlakbij de Groesbeekse bossen en op vijf minuten loopafstand van het centrum van Groesbeek. Het vakantiehuis is in 2016 opgeknapt en is van alle gemakken voorzien. De prijzen voor een verblijf in De Bosrand Groesbeek zijn beschikbaar op de website. Roken is niet toegestaan en huisdieren zijn alleen toegestaan na overleg en tegen een meerprijs. Daarnaast zijn er extra opties bij te boeken, zoals ontbijt en een lunchpakket voor onderweg. Er geldt een aanbetaling van 50% van het boekingsbedrag bij reservering en het restant dient twee weken voor aanvang van het verblijf te worden voldaan. Het contactadres is Bosstraat 11, 6561 CD Groesbeek en het telefoonnummer is +31 6 302 350 19. Bezoekers kunnen ook de website bezoeken voor meer informatie.

Wil je weten wat Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek

Bezoekers bekeken ook