Vakantieboerderij de Holdeurn

Vakantieboerderij de Holdeurn is een Groepsaccommodatie gelegen aan Oude Kleefsebaan 132 in Berg en Dal.

Meer informatie over Vakantieboerderij de Holdeurn in Berg en Dal

Vakantieboerderij De Holdeurn is een ideale plek om het Rijk van Nijmegen te verkennen. De boerderij is centraal gelegen in het heuvelachtige Berg en Dal en biedt veel mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Binnen een straal van 15 km zijn er verschillende bezienswaardigheden, zoals de stuwwal, bossen, rivieren, de Ooijpolder, heuvels, historische gebouwen van Nijmegen en diverse musea. Gasten kunnen de omgeving verkennen te voet of per fiets. De accommodaties op de boerderij zijn goed beoordeeld door gasten, met een gemiddelde waardering van 4,6 van 5. Gasten prijzen de mooie en schone huisjes met een fijne veranda. Er zijn ook positieve ervaringen met de gastvrijheid van de eigenaar en de flexibiliteit van de accommodatie. Verschillende gasten hebben aangegeven dat ze zeker terug zullen komen.

Wil je weten wat Vakantieboerderij de Holdeurn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantieboerderij de Holdeurn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantieboerderij de Holdeurn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantieboerderij de Holdeurn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Vakantieboerderij de Holdeurn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantieboerderij de Holdeurn

Bezoekers bekeken ook