Vakantie-experience 2018 voor jongeren in voortgezet onderwijs

REGIO – Voor jongeren in het voortgezet onderwijs organiseert de scholengroep Rijk van Nijmegen in samenwerking met het fonds Kansrijk een activiteitenweek.

De week krijgt de naam “Vakantie-experience”.

Nijmegen en omliggende gemeenten

De vakantie is aangebroken en leerlingen hebben lekker vrij. Geen school en nadenken over het eind van de vakantie is nog ver weg. Maar voor de activiteitenweek kan alvast ingeschreven worden. De week wordt georganiseerd voor alle jongeren van Nijmegen en de omliggende gemeenten.

Activiteiten

Een hele week leuke dingen doen in een schoolgebouw, maar het is beslist niet schools. Elke dag wat anders met een gezellige groep jongeren. Virtual Reality (VR), dansen, hoepelen, voetballen bij NEC, vloggen, Loesje, klimmen, circus, sporten en nog meer.

Één dag ook een optie

Denk je nou, moet ik me nu al vastleggen voor een hele week, dat kan ik nog niet overzien? Dan kun je je ook opgeven voor één dag of één workshop. Het wordt wat minder leuk, omdat dan de groep steeds verschillend is, maar de mogelijkheid bestaat in ieder geval wel.

Inschrijven

Ook later in de vakantie kun je je in principe nog inschrijven. Je loopt dan wel het risico dat de inschrijving vanwege het maximum aantal deelnemers gesloten is. Op de website (zomercamp.us) kun je het voorlopige programma (klik) zien. Mail naar vakantieexperience@het-rijks.nl als je er bij wilt zijn! Inschrijving is overigens gratis.

De vakantie-experience is van 6 tot en met 10 augustus in het gebouw van de Goffert aan de Goffertweg 20 in Nijmegen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen