Urker Visspecialiteiten Groesbeek

Urker Visspecialiteiten Groesbeek is een Viswinkel gelegen aan Dorpsstraat 13 in Groesbeek.

Meer informatie over Urker Visspecialiteiten Groesbeek in Groesbeek

Urker Visspecialiteiten in Groesbeek is een viswinkel met een breed assortiment aan verse vis en gerookte vis. Ze maken ook luxe opgemaakte visschotels op bestelling en kunnen alle soorten verse vis voor je bakken. Daarnaast bieden ze ook haring schotels en BBQ/gourmet schotels aan, die je zelf kunt samenstellen. Klanten beoordelen de viswinkel positief, met opmerkingen over heerlijke vis, vriendelijke bediening en kwaliteitsproducten.

Wil je weten wat Urker Visspecialiteiten Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Urker Visspecialiteiten Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Urker Visspecialiteiten Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Urker Visspecialiteiten Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Urker Visspecialiteiten Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Urker Visspecialiteiten Groesbeek

Bezoekers bekeken ook