Uitvaartonderneming Limes in “Dorpsplein”

MILLINGEN AAN DE RIJN – Zondag 24 juni zijn Eveline de Lange en Sidone Korse te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Zij leiden sinds zes jaar de uitvaartonderneming Limes in Millingen aan de Rijn.

In die tijd hebben zij de ontwikkelingen in de uitvaartzorg bijgehouden waardoor veranderingen zich hebben ingezet. Het is geen traditionele begrafenisonderneming. Er wordt via Limes Rouwbegeleiding meer aangeboden, zoals voor- en nazorg. Rouw- en verliesbegeleiding voor nabestaanden krijgen veel aandacht. In wezen kunnen Limesuitvaartzorg en Limesrouwbegeleiding één zorggeheel vormen.

Presentator John Peters bevraagt beide dames van 13.00 uur tot 14.00 uur (herhaling op woensdag 27 juni om 20.00 uur en verder nog vier weken via uitzending gemist van de omroep).

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.