Ubbels.com

Ubbels.com is een Softwarebedrijf gelegen aan Molenveld 29 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Ubbels.com in Millingen aan de Rijn

De tekst beschrijft Odoo, een suite van open source zakelijke apps die aan alle bedrijfsbehoeften voldoet, zoals CRM, eCommerce, boekhouding, inventaris, kassasysteem en projectbeheer. Met Odoo kunnen bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden, zowel met standaard modules als met apps uit de Odoo community. Als er nog steeds functionaliteit ontbreekt, is het mogelijk om een eigen app te bouwen. Odoo heeft momenteel meer dan 7 miljoen gebruikers wereldwijd. Als Odoo nog niet helemaal duidelijk is, kan er vrijblijvend contact worden opgenomen. Ubbels.com is een team van gepassioneerde mensen die disruptieve producten bouwen om bedrijfsproblemen op te lossen. Hun producten zijn ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven die hun prestaties willen optimaliseren.

Wil je weten wat Ubbels.com verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ubbels.com of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ubbels.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ubbels.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Ubbels.com reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ubbels.com

Bezoekers bekeken ook