Tweede Playbackshow in dorpshuis De Slenk

GROESBEEK-DE HORST – Voor de tweede maal gaat het gebeuren: Playbackshow in Dorpshuis De Slenk.

Op 4 februari 2018 gaan om 13:00 uur de deuren open.

Programma

We gaan van start omstreeks 13.30 uur met een middagvullend programma dat aan elkaar wordt gepraat door niemand minder dan Martijn Schmierman van “Aarm Snuutje”. Deze middag staan de kinderen in de spotlight, zij mogen hun favoriete artiesten imiteren. Tijdens de pauze zal dansschool Sophie Duijghuisen een spetterend optreden verzorgen.

Moppentappen

Voor het eerst dit jaar is er een nieuwe categorie: “moppentappen”. Wie kan de mooiste mop vertellen en laat het publiek lachen. Er zal ook een optreden zijn van een Schlagergroep die hun nieuwste nummers te gehore gaan brengen. Voor de winnaar is er voor het eerst een heuse wisselbeker beschikbaar. Maar niet getreurd; voor de rest want er zijn nog meerdere andere prijzen te winnen.

Inschrijven

Als je mee wil doen met de Playbackshow of Moppentappen dan kan je nog inschrijven tot 1 februari door te bellen of appen naar 06-44218207. Wie weet ben jij de nieuwe winnaar van 2018!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.