[Update] Twee woningen bij voormalig boerderij Kloosterstraat

GROESBEEK – Op de locatie aan de Kloosterstraat 51 in Groesbeek waar voorheen een boerderij zat komen mogelijk twee nieuwbouwwoningen.


Locatie Kloosterstraat 51, impressie nieuwe situatie. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De vergunning daarvoor is inmiddels aangevraagd.

Sloop na kraken

De voormalig boerderij is in 2013 gesloopt. In de zomer van dat jaar is het pand ontruimd, omdat er krakers in zaten. De politie hoefde alleen toe te kijken tijdens de ontruiming van het pand, de krakers verlieten het namelijk vrijwillig.

1900 m2

De perceeloppervlakte is 1900 m2. De kavel was te koop voor € 342.000,-, waar de oorspronkelijke vraagprijs boven de € 400.000,- lag. Meer informatie over de bouw van de woningen is op dit moment nog niet bekend.

Update 16-01-2018, 17:00 uur
Wij hebben de stukken (bouwtekening + aanvraagformulier) bij de ODRN opgevraagd voor een impressie. Die staan hieronder. De eerste woning is voor eigen bewoning en de tweede voor de zoon van de aanvrager van de vergunning.

Aanvraagformulier vergunning
Bestektekening Kloosterstraat 51
Ontwerptekening Kloosterstraat 51

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.