Twaalfde nederlaag op rij Achilles ’29

HARDENBERG – Achilles ’29 heeft zaterdagmiddag verloren. In Hardenberg won HHC met 6-1.

Voor de ploeg uit Groesbeek was het de twaalfde nederlaag op rij.

Al 3-0 bij rust

Dat het een lastige middag zou worden was binnen een halfuur al wel duidelijk. De thuisploeg stond toen al op een 3-0 voorsprong door doelpunten van Sargon Gouriye (2x) en Rob van der Leij. Achilles ’29 zette daar weinig tegenover. Tot aan de rust werd er niet meer gescoord.

Eretreffer

Tien minuten na de thee viel het vierde doelpunt van de wedstrijd en weer waren het de gastheren die scoorden. Ditmaal kwam de treffer op naam van Vincent Schmidt. Bij de witzwarten kon Niels Willems nog wat terug doen. Hij maakte er na voorbereidend werk van Aleksander Jankovic 4-1 van. Op dat moment waren er 62 minuten gespeeld.

Opschroeven

Iets meer dan tien minuten voor tijd kopte Koos Werkman uit een corner de 5-1 tegen de touwen. Daarmee was het nog niet klaar, want Van der Leij bepaalde de eindstand in de 85e minuut op 6-1 en deed op die manier nog wat aan het doelsaldo.

Met 11 punten uit 24 wedstrijden stevent Achilles ’29 af op degradatie. De mannen van trainer Arno Arts hebben in de resterende tien duels nog minstens 10 punten goed te maken op de concurrentie.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.