Tuimelringpiramide overduidelijke winnaar geboortecadeau

GEMEENTE BERG EN DAL – Afgelopen week konden inwoners via Facebook kiezen welk cadeautje de gemeente Berg en Dal gaat weggeven aan ouders die een geboorteaangifte komen doen.

De tuimelringpiramide is de grote winnaar. De piramide heeft 110 van de 154 stemmen gekregen.

Wat is het?

De tuimelringpiramide is een houten stapelpiramide. Deze bestaat uit zes losse onderdelenmet verschillende zachte pastelkleuren in het roze of blauw. Door het spelen en stapelen wordt de motorische ontwikkeling van het kindje gestimuleerd. De eerste tuimelringpiramide wordt door burgemeester Mark Slinkman uitgereikt.

Al geboorteaangifte gedaan?

Alle kinderen geboren vanaf 1 januari 2018 krijgen met terugwerkende kracht ook een tuimelringpiramide. Hier hoeven zij niets voor te doen. Het cadeau krijgen zij automatisch thuisgestuurd.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.