Tributeband “The Beatles Revival” komt naar Berg en Dal

BERG EN DAL – Op zaterdag 31 maart 2018 zal The Beatles Revival optreden in Fletcher Hotel-Restaurant Erica te Berg en Dal.

Grote gelijkenis

The Beatles zijn vaak geïmiteerd. Maar nog nooit was de gelijkenis zo groot als bij de zeer populaire tributeband: The Beatles Revival uit Praag (Tsjechië)! De reden van de hand over hand toenemende populariteit van Beatles Revival komt door de ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles: dezelfde kapsels, de kostuums compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten en apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox).

Stage look

Zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. De perfecte “stage look” is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas. Ze worden door de Beatles-fans ook niet voor niets gezien als één van de beste Beatles Tribute-band van de wereld!

Kaarten

Wilt u deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu uw kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant Erica op de Molenbosweg 17, 024 684 3514, of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Eerst nog Queen in Berg en Dal

Op 10 februari komt eerst nog de Queen-tributeband naar Erica. Klik hier voor meer info.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen