Toeristisch seizoen bij VVV Berg en Dal gestart

GEMEENTE BERG EN DAL – VVV Berg en Dal is sinds april dagelijks geopend (m.u.v. zondag) van 10.00-16.00 uur.


VVV-kantoor in Groesbeek, Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Vrijwilligers

Een team van enthousiaste VVV-vrijwilligers staat klaar voor de gasten in de regio. Zij beantwoorden met enthousiasme alle vragen en bieden toeristische informatie, wandel- en fietsroutes, regionale souvenirs en natuurlijk de VVV cadeaukaarten.

Nu verkrijgbaar: gratis minimap met 10 wandelroutes

10 mooie wandelroutes, variërend van 2 tot 16 kilometer, door Berg en Dalse beken, bossen en bergen, vastgelegd in één minimap. Aangevuld met verhalen over kabouters, bevrijding, de stuwwal en het wijndorp. De minimap is gratis verkrijgbaar bij VVV Berg en Dal en de verblijfsaccommodaties in de regio.

Voor toerist én inwoner

VVV Berg en Dal is er niet alleen voor de toerist. Ook voor de inwoners van de gemeente Berg en Dal biedt de VVV veel interessante informatie. Je kunt er terecht voor wandel- en fietsroutes, plattegronden en streekproducten. Ook souvenirs zijn altijd op voorraad. Lokale en regionale ondernemers, op het gebied van recreatie en vrije tijd, laten er hun aanbod zien.

Kom naar de VVV en laat u verrassen

Je vindt VVV Berg en Dal aan het Dorpsplein 1a in Groesbeek. VVV Berg en Dal is telefonisch te bereiken via 024-3977118 of per e-mail via info@vvvbergendal.nl . Meer informatie vind je op www.vvvbergendal.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen