Tim Janssen, Keurslager

Tim Janssen, Keurslager is een Slagerij gelegen aan Bellevue 72 in Groesbeek.

Meer informatie over Tim Janssen, Keurslager in Groesbeek

Keurslager Tim Janssen uit Groesbeek is een ambachtelijke slagerij met een passie voor het slagersvak. Ze bieden een ruim assortiment aan vleesproducten en bedenken ook nieuwe producten, zoals de Special, een combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Daarnaast hebben ze speciale barbecue-pakketten en dagverse salades en sauzen. Je kunt ook inspiratie opdoen met recepten uit hun gratis magazine of op hun website. Bij Keurslager Tim Janssen kun je ook cadeaukaarten kopen en verzilveren. De openingstijden van de slagerij zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Tim Janssen, Keurslager verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tim Janssen, Keurslager of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tim Janssen, Keurslager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tim Janssen, Keurslager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Tim Janssen, Keurslager reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tim Janssen, Keurslager

Bezoekers bekeken ook