Thuisnederlaag De Treffers tegen De Dijk

GROESBEEK – De Treffers is de tweede helft van de competitie niet goed begonnen.

De Groesbekers verloren op eigen veld met 1-2 van De Dijk.

Hoewel de kansen voor De Treffers waren, vielen de doelpunten aan de andere kant van het veld. Op slag van rust werd de score pas geopend. Adham El Idrissi benutte de eerste de beste kans die de gasten kregen: 0-1.

Vlak na rust was het opnieuw raak. Ditmaal maakte Robert Verschraage er uit een corner 0-2 van. Met twee doelpunten uit even zoveel kansen bleek De Dijk uiterst effectief. Bas Hendriks scoorde in de slotminuut nog wel de aansluitingstreffer, maar De Treffers kon niet voorkomen dat het tegen een nederlaag aan liep.

De roodzwarten staan 13e met 18 punten uit 16 duels.

Bron: DeGroesbeek.nl

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.