Thomas Verbogt in 800e “Dorpsplein”

GROESBEEK – Het zondagse praatprogramma Het Dorpsplein bestaat sinds de oprichting van omroep Groesbeek (1992).


Archieffoto 2011.

Nummer 800

In 2004 verdween het vanwege interne omroepzaken en sinds 8 januari 2012 is het weer terug. Kortom: 18 Dorpspleinjaren. Zonder de (op zich weinig aantal) herhalingen (niet verwarren met uitzending gemist) bereikt het programma zondag 14 januari de 800e uitzending.

Thomas Verbogt

Uitzending 700 werd nog uitgebreid ingevuld door een twee-uursprogramma met ex-gasten en muziek. Nu kiezen John Peters en Herbert Gerrits voor een normale studioprogrammering. Thomas Verbogt – vaker te gast geweest – komt op speciaal verzoek op zondag 14 januari. Temeer ook omdat hij vorige maand 65 jaar werd en dat hij 25 jaar in de Gelderlander zijn overbekende column schrijft. Ook kwam kort geleden zijn nieuwe boek uit: “Hoe alles moest beginnen”.

Boek

Presentator John Peters praat met hem over het ouder worden, over de leeftijd van zijn columns en natuurlijk ook over zijn laatste boek. Over de liefde, het licht en de kracht van het verzinnen. Ook zullen Nijmegen en omgeving (de reis naar Groesbeek is hem wel bekend..) besproken worden. Ook in relatie tot zijn huidige woonplaats; Amsterdam.

Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en daarna nog vier weken via uitzending gemist van de omroep. Sinds 1 januari wordt het programma elke woensdag herhaald om 20.00 uur.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen