[Video] Themaconcert St. Cecilia: James Bond in Concert

GROESBEEK/MILLINGEN AAN DE RIJN – Op 26 mei zal Sporthal De Duffelt en 9 juni Sporthal Heuvelland het decor vormen voor een bijzondere happening.

Het eerste themaconcert is in De Duffelt. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl

James Bond oftewel “Agent 007” komt naar Millingen én Groesbeek.

Achtervolging, mooie vrouwen en snelle auto’s

Fanfare St. Cecilia uit Millingen aan de Rijn zal weer een themaconcert verzorgen van deze boeken- en filmheld. Tijdens de muziek kunt u spectaculaire achtervolgingsscenes, mooie vrouwen en snelle auto’s zien op een groot scherm en de spannende muziek beluisteren.

Duffelt en Heuvelland worden filmset

Voor dit concert gaan de sporthallen van Millingen a/d Rijn en Groesbeek omgetoverd worden tot een grote filmset waar van alles te zien is. Denk aan verschillende gadgets, maar ook complete scènes worden nagespeeld. Hiervoor werken mensen van toneelvereniging Zeg maar Pang mee. Daarnaast komen Kim Mallek, Yvette Basten, Bianca Franken en Lain Barbier een of meerdere titelsongs zingen. Wanneer je van Bondfilms én de muziek houdt mag je deze avond beslist niet missen!

Data

De concerten zullen zoals geschreven plaatsvinden op 26 mei 2018 en 9 juni 2018 in respectievelijk De Duffelt en Heuvelland. Op beide dagen begint het concert om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur zodat iedereen de tijd krijgt om van de tentoonstelling te genieten en om zich alvast onder te dompelen in Bond-sferen.

Kaartjes kopen?

De voorverkoop voor onze concerten is gestart. Via onze website www.fanfare-stcecilia.nl kunt u kaarten bestellen voor maar € 7,50 per persoon. Daarnaast kunt u kaarten kopen bij de Primera in Millingen a/d Rijn en de Bruna aan de Dorpsstraat in Groesbeek. Wees er snel bij voor kaarten!

Onderstaand een trailer, met een repetitie in Leuth.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen