Target Personal Training - Beek

Target Personal Training - Beek is een Sportschool gelegen aan Rijksstraatweg 171 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Target Personal Training - Beek in Beek-Ubbergen

Bij Target Personal Training kun je werken aan de beste versie van jezelf. Ze bieden personal training en small group training aan om jouw doelen te bereiken. Ze zijn een kleinschalige gym waar aandacht voor jou en kwaliteit centraal staan. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of wilt herstellen van een blessure, bij Target PT ben je in goede handen. Ze coachen je naar de beste versie van jezelf. Op hun website kun je een afspraak maken voor een proeftraining en ontdekken welke training het beste bij jouw lichaam past. Ze hebben locaties in Beek en Nijmegen-Lent.

Wil je weten wat Target Personal Training - Beek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Target Personal Training - Beek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Target Personal Training - Beek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Target Personal Training - Beek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Target Personal Training - Beek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Target Personal Training – Beek

Bezoekers bekeken ook