T-shirt 2018 voor Vierdaagselopers gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG EN DAL – Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de hal van het gemeentehuis van Berg en Dal, waarvoor alle Vierdaagselopers uit de gemeente waren uitgenodigd, hield burgemeester Mark Slinkman zijn toespraak.


Het nieuwe Vierdaagseshirt. Foto en rechten: Henk Baron.

Ruim 600 deelnemers

Hij memoreerde dat er ruim 600 deelnemers uit deze gemeente mee gaan lopen tijdens de komende Vierdaagse (20% meer dan vorig jaar) en wenste alle deelnemers een goede Vierdaagse toe.

Donderdag mijn Berg-etappe

Alle aanwezige lopers kregen een rood T-shirt uitgereikt. Daarop stond de tekst: “Donderdag mijn Berg-etappe”. De burgemeester hoopte dat alle lopers deze in ieder geval op de donderdag zullen aantrekken, als het Vierdaagselegioen door de gemeente Berg en Dal trekt. Maar dit rode T-shirt mag natuurlijk ook op andere dagen gedragen worden.

Artikel met dank aan Henk Baron. Klik hier voor meer foto’s.

Bron/Tekst: Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.