Subsidieregeling natuur- en landschapsprojecten

GEMEENTE BERG EN DAL – De gemeente Berg en Dal heeft een subsidieregeling voor natuur- en landschapsprojecten van inwoners.

Het subsidiebedrag dat we beschikbaar hebben verdelen we over twee soorten projecten:

• Projecten die voldoen aan het Landschapsontwikkelingsplan van de gemeente ‘Landschap van iedereen!’
• De aanleg van landschappelijke elementen (bv heg, houtwal, poel).

Budget Landschapsontwikkelingsplan

Voor projecten die voldoen aan het Landschapsontwikkelingsplan van de gemeente is in 2018 een budget van € 39.750 beschikbaar. Dit is het zogenaamde subsidieplafond.

Budget aanleg landschappelijke elementen

Voor de aanleg van landschappelijke elementen is voorlopig geen budget meer beschikbaar. We hebben hiervoor een geldbedrag van de provincie gekregen. Die pot is nu leeg omdat we de afgelopen jaren al veel projecten hebben gedaan. We kijken samen met de provincie of we hiervoor geld van andere projecten kunnen inzetten.

Meer informatie

In de subsidieverordening natuur en landschap Groesbeek 2015 staat meer informatie over voor subsidies voor natuur- en landschapsprojecten. U kunt ook bellen naar het verkorte nummer 14024 en vragen naar Ineke Wesseling.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.