Streekmarkt Breedeweg krijgt vervolg

GROESBEEK-BREEDEWEG – Na het succes van vorig jaar krijgt Breedeweg opnieuw een Streekmarkt.


Streekmarkt in Groesbeek-Breedeweg. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De eerste editie van 2018 vindt plaats op zondag 27 mei, van 11.00 tot 20.00 uur op het Kerkplein in Groesbeek-Breedeweg.

Nieuwe opzet

De opzet is wat aangepast ten opzichte van vorig jaar. Dat was het eerste jaar dat het evenement georganiseerd werd. Na de ervaringen van dit nieuwe initiatief is er besloten om de Streekmarkt twee keer per jaar te organiseren, en niet vier. Ze duren elk wel langer dan voorheen. De beide edities zijn op een zondag, in plaats van de zaterdag.

Marktkramen met lokale producten

Bezoekers vinden op deze gezellige marktkramen van lokale (boeren)bedrijven, met onder andere zuivel (kazen, geitenkaas, yoghurt), bloemen en planten, paling, groente (o.a. asperges) en fruit (o.a. aardbeien), boerderijvlees, wijn, bier, ijs, fruitsappen, zelfgemaakte frieten, koffie en thee.

Activiteiten voor kinderen en live muziek

Voor de kinderen is er van alles te doen, schminken, een grote container met zand, poffertjes. Ook zijn er presentaties van oude ambachten. Live muziek zorgt vanaf 13.00 uur voor extra sfeer. Van 15.00-20.00 uur treedt de bekende regionale coverband New Leaf op.

De organisatie is mede in handen van Buurtmarkt Breedeweg.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen