Stoffenwinckers

Stoffenwinckers is een Stoffenwinkel gelegen aan Heerbaan 228 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Stoffenwinckers in Millingen aan de Rijn

Bij STOFFENWINCKERS kunt u kledingstoffen kopen met hoge kortingen. De prijzen beginnen vanaf € 1,- per meter en de stoffen worden verkocht per 50 cm, behalve de stoffen van € 1,- per meter. Ook fournituren zijn beschikbaar, tenzij anders vermeld, per stuk of per meter. Let op, vanwege een verhuizing is er tijdelijk een stop op leveringen. Bestellingen kunnen wel geplaatst worden, maar de levering vindt pas plaats na 1 september. Verzendkosten worden berekend op basis van pakketpost, maar als het als brievenbuspakketje verstuurd kan worden, ontvangt u het verschil contant terug. Bestellingen boven de € 75,- worden gratis verzonden.

Wil je weten wat Stoffenwinckers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stoffenwinckers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stoffenwinckers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stoffenwinckers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Stoffenwinckers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stoffenwinckers

Bezoekers bekeken ook