Stichting 2ehands-zorghulpmiddelen

Stichting 2ehands-zorghulpmiddelen is een Vereniging of organisatie gelegen aan Reestraat 5 in Groesbeek.

Meer informatie over Stichting 2ehands-zorghulpmiddelen in Groesbeek

De ideële stichting is op zoek naar gebruikte zorghulpmiddelen die ze kunnen verkopen om geld in te zamelen voor een goed doel, namelijk "fun" gehandicapte kinderen. Ze hebben een variërend aanbod van rollators, toiletbeugels, douchestoelen, handstokken, tilliften, badzitjes, telefoons met grote toetsen, toiletverhogers, rolstoelen, scootmobielen, onderleggers, hometrainers, enz. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen na 10 uur, behalve op maandagochtend en woensdagmiddag. Daarnaast hebben ze op de eerste zaterdag van de maand tussen 10 en 13 uur een "Open Huis" waarbij mensen zonder afspraak kunnen komen kijken. Het eerstvolgende "Open Huis" is op zaterdag 2 september 2023. Mensen kunnen ook artikelen schenken door deze op de oprit te zetten of een afspraak te maken. Voor meer informatie over het aanmelden van een goed doel voor de jaarlijkse opbrengst, kunnen mensen de website raadplegen.

Wil je weten wat Stichting 2ehands-zorghulpmiddelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting 2ehands-zorghulpmiddelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting 2ehands-zorghulpmiddelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting 2ehands-zorghulpmiddelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Stichting 2ehands-zorghulpmiddelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting 2ehands-zorghulpmiddelen

Bezoekers bekeken ook