Stevensloop live op Omroep Gelderland

NIJMEGEN – De vierde editie van de Stevensloop wordt op zondag 18 maart live uitgezonden op Omroep Gelderland.

5km, 10km en halve marathon live

De uitzending begint om 11.55 uur met de start van de 5 kilometer. Na de 5 kilometer worden ook de 10 kilometer en de halve marathon volledig in beeld gebracht. Om 15.30 uur wordt de uitzending afgesloten. Daarnaast kunnen toeschouwers, deelnemers en andere geïnteresseerden via de Stevensloop-app live op de hoogte blijven van de uitslagen.

Live

Tijdens de live uitzending op Omroep Gelderland doet Jan Sommerdijk verslag van de Nijmeegse stadsloop. Co-commentator is oud-topatleet Dennis Licht. In 2008 werd Licht beste Nederlander en vijfde in totaal bij de NN Zevenheuvelenloop met een tijd van 44:08. Gedurende de uitzending is er aandacht voor de kop van de wedstrijd op de 5 kilometer, 10 kilometer en halve marathon, maar ook voor de recreatieve deelnemers en de KION Kinderloop.

Stevensloop app

De Stevensloop app is gratis voor iedereen te downloaden in de App Stores. Met de app kunnen deelnemers live gevolgd worden. De tussentijden bij de 5, 10, 15 en 20 kilometer verschijnen live in de app en na de finish is de uitslag direct zichtbaar. De app biedt verder een uitgebreide plattegrond van alle parcoursen en faciliteiten in het start- en finishgebied, de mogelijkheid om speciale Stevensloop selfies te maken en alle informatie over het evenement.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen