SR-Golf

SR-Golf is een Golfinstructeur gelegen aan Postweg 17 in Groesbeek.

Meer informatie over SR-Golf in Groesbeek

Stephan Ruijter is een golfprofessional bij PGA Holland A4 en is gespecialiseerd in Custom Fitting en golfreparaties. Het is belangrijk dat beginnende golfers clubs hebben die zijn aangepast aan hun lengte, armlengte, handgrootte en fysieke fitheid, om blessures en fouten in hun swing te voorkomen. Stephan biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder golflessen, golfuitjes, privélessen, golf fitness en lifestyle coaching. Hij is ook auteur van de boeken "Back to golf basics" en "Practise to perfection", waarin hij technieken en oefeningen uitlegt om de golfswing te verbeteren. Stephan is ook een officiële dealer van golfmateriaal en biedt de mogelijkheid om golfclubs te leasen. Hij biedt ook online golfcoaching aan, waarbij golfers vragen kunnen stellen, video's kunnen opsturen en toegang hebben tot een bibliotheek met lesmateriaal.

Wil je weten wat SR-Golf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SR-Golf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SR-Golf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SR-Golf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar SR-Golf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SR-Golf

Bezoekers bekeken ook