SportXtra

SportXtra is een Sportpark gelegen aan Alde Weteringweg 1 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over SportXtra in Beek-Ubbergen

SportXtra organiseert sport- en speldagen voor kinderen tussen 6 en 14 jaar oud tijdens schoolvakanties. De activiteiten worden zowel binnen als buiten gehouden en de begeleiders letten niet alleen op de motorische vaardigheden, maar ook op het sociale gedrag van de kinderen. Er worden ook sportdagen georganiseerd voor basisscholen en sportieve kinderfeestjes aangeboden. Alle activiteiten duren 5 uur en eten en drinken zijn inbegrepen. SportXtra is ook beschikbaar voor het organiseren van sportdagen op basisscholen en bedrijfsuitjes. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via e-mail of sociale media. (Copyright © 2022 SportXtra).

Wil je weten wat SportXtra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportXtra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportXtra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportXtra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar SportXtra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportXtra

Bezoekers bekeken ook