Sportplezier voor prikkelgevoelige kinderen

GEMEENTE BERG EN DAL – Is je kind snel overprikkeld door bijvoorbeeld drukte in het hoofd? Of is je kind gevoelig voor wat anderen denken en voelen? Kijk dan eens naar ‘Sportplezier voor jou!’.

Elke woensdagmiddag is er een uurtje Sportplezier voor jou! in het Kulturhus Beek (Roerdompstraat 6, Beek).

Rust en extra aandacht

Elke woensdagmiddag kan je kind een uurtje sporten. Bij Sportplezier voor jou! is er extra aandacht, rust en een fijne sfeer. Je start met twee gratis proeflessen, zodat je samen met de initiatiefnemers kunt kijken of het bevalt. Wil je vervolgens lid worden? Dan krijg je een kennismakingsgesprek.

Uniek sporten

Sportplezier voor jou! wordt verzorgd door Lise Groot Koerkamp. Lise heeft veel werkervaring met prikkelgevoelige kinderen. Ook heeft Lise een passie voor sport en bewegen. Dit sportaanbod is een initiatief van Sportstimulering Berg en Dal, Uniek Sporten en Lise Groot Koerkamp. Ook wordt het intitiatief ondersteund door de gemeente Berg en Dal.

Meer informatie

Heb je interesse en wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar lisegrootkoerkamp@gmail.com.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.