Sportcomplex De Heikant

Sportcomplex De Heikant is een Sportcomplex gelegen aan Cranenburgsestraat 33A in Groesbeek.

Meer informatie over Sportcomplex De Heikant in Groesbeek

Dit is de officiële website van voetbalclub Achilles'29 uit Groesbeek. Op de website is informatie te vinden over kabouter- en jeugdvoetbal bij de club. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 26 augustus tegen Rood-Wit. Er zijn verschillende sponsoren verbonden aan de club, waaronder aannemersbedrijf Rikken en Ter Maat BV. Er is ook nieuws over nieuwe bordsponsoren en de komst van Kevin Schmidt. Daarnaast zijn er verschillende teams, zoals Achilles'29 45+ 1 en Achilles'29 JO12-1. Het adres van de club is Cranenburgsestraat 33A, 6561 AM Groesbeek en ze zijn te bereiken via info@rksvachilles29.nl of 06 - 23 27 33 03.

Wil je weten wat Sportcomplex De Heikant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcomplex De Heikant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcomplex De Heikant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcomplex De Heikant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Sportcomplex De Heikant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcomplex De Heikant

Bezoekers bekeken ook