Spetterende zweminstuif bij De Lubert

GROESBEEK – Op zaterdag 3 maart organiseert zwemvereniging Groesbeek een leuke activiteit in zwembad de Lubert.

Van 16.30 uur tot 17.30 uur zijn er diverse activiteiten, onder andere spectaculaire reuze-waterballen en andere waterspellen.

Deelname gratis, wel diploma B nodig

De activiteiten zijn gericht op kinderen van groep 5 tot en met groep 8. Deelname is gratis, maar het is wel belangrijk dat je tenminste zwemdiploma B hebt. Er is ruimte voor maximaal 40 kinderen, dus meld je snel aan via info@zwemvereniginggroesbeek.nl Als je meer informatie wilt, kijk dan op de website www.zwemvereniginggroesbeek.nl of op Facebook.

Zwemvereniging Groesbeek

Bij zwemvereniging Groesbeek kan je onder begeleiding van ervaren trainers je zwemslagen verbeteren en kennismaken met de gehele breedte van de zwemsport tijdens de zwemvaardigheidstrainingen. Misschien heb je daarna de smaak helemaal te pakken en kom je onze wedstrijdploeg versterken op diverse regionale KNZB-wedstrijden. Of wil je de onderwaterwereld leren verkennen met de snorkeltrainingen.

Zwemvereniging Groesbeek is een kleinschalige en gezellige vereniging die op drie dagen per week zwemtrainingen geeft in zwembad de Lubert.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.