Speciaalbier Festival Nijmegen 2018

NIJMEGEN – Tijdens het pinksterweekend (19, 20, en 21 mei) vindt het NBF Speciaalbier Festival plaats. De locatie is zoals elk jaar het Valkhofpark in Nijmegen. Het evenement is gratis toegankelijk.

Wat is er te doen?

Tijdens het Speciaal bier festival zullen er ruim 60 brouwers aanwezig zijn verdeeld over 3 dagen. Naast de verschillende bieren zijn er diverse foodtrucks die ook dit jaar weer voor smakelijke hapjes, snacks en maaltijden zorgen. Dit alles met muzikale begeleiding van verschillende live bands en Dj’s.

Door tot middernacht

Dit jaar gaan we voor het eerst op zaterdag en zondag door tot middernacht. De afsluiting van deze avonden wordt verzorgd door grote tribute bands. Op ons gratis evenement is er ook aan de allerkleinste gedacht. Voor hen hebben we een springkussen, ranja koe en een knutsel tafel.

Organisatie

Het NBF-Speciaal bier evenement wordt door een team van bier-liefhebbende kroegeigenaren mogelijk gemaakt. Dit zie je ook terug in de vele brouwers en verschillende soorten bier.

Openingstijden

• Zaterdag: 14:00 uur tot 00:00 uur;
• Zondag: 14:00 uur tot 00:00 uur;
• Maandag: 14:00 uur tot 20:00 uur.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.