Son San

Son San is een Restaurant gelegen aan Burgemeester Eijckelhofstraat 17 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Son San in Millingen aan de Rijn

Bij Restaurant Son San kun je terecht voor afhaalmaaltijden. Je kunt je bestelling telefonisch doorgeven en deze zal klaarstaan wanneer je het komt ophalen. Het restaurant heeft ook een maandmenu dat elke maand verandert en via Facebook te bekijken is. Daarnaast is er ook een restaurantmenu waarvoor telefonische reservering gewenst is. Het restaurant is gevestigd aan de Burgemeester Eijckelhofstraat 17 in Millingen aan de Rijn. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag en donderdag van 15:00 tot 21:00, op vrijdag van 12:00 tot 21:00 en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:30. Op maandag is het restaurant gesloten, behalve op feestdagen.

Wil je weten wat Son San verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Son San of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Son San? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Son San het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Son San reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Son San

Bezoekers bekeken ook