SLH-Bikes

SLH-Bikes is een Fietsenmaker gelegen aan Kon. Wilhelminaweg 2B in Groesbeek.

Meer informatie over SLH-Bikes in Groesbeek

SLH Bikes is een fabrikant van kwaliteitsframes en fietsen van merken zoals Legano, Ridley en Eddy Merxck. Ze bieden maatwerk aan bij de aankoop van een fiets, waarbij persoonlijke aandacht en perfecte pasvorm centraal staan. Dit wordt bereikt door middel van een lichaamsanalyse, geometrie bepaling en dynamische fietspositionering. Bij blessures is er ook begeleiding mogelijk vanuit fysiotherapie en osteopathie. Vanaf 15 februari 2023 zal de bike-fit plaatsvinden bij Fysiotherapie praktijk Jagervanderkamp in Nijmegen. SLH Bikes levert ook LEGANO-race- en ATB-fietsen en verzorgt dynamische fietsmetingen en positioneringen. Ze werken op afspraak en zijn bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat SLH-Bikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SLH-Bikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SLH-Bikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SLH-Bikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar SLH-Bikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SLH-Bikes

Bezoekers bekeken ook