Sjoerd Ars naar De Treffers

GROESBEEK – Aankomend seizoen kan De Treffers beschikken over de diensten van Sjoerd Ars.

De 34-jarige centrumspits komt over van De Graafschap en heeft een indrukwekkende profcarrière achter de rug. Zo mag Sjoerd zich all time topscorer van de Jupiler League noemen met 133 goals.

Carriere

De geboren Terborgenaar (nu woonachtig in Didam) begon zijn voetbalcarrière in Didam bij DVC’26 waarna hij door Feyenoord werd opgepikt en deel uit ging maken van de jeugdacademie. In Nederland speelde Sjoerd verder voor De Graafschap, FC Omniworld (voorloper van Almere City FC), Go Ahead Eagles, RBC Roosendaal, FC Zwolle, NEC Nijmegen, NAC Breda en Fortuna Sittard.

Buitenland

In het buitenland speelde Sjoerd Ars in Bulgarije (Levski Sofia), China (TJ Teda), Turkije (Karsiyaka en Konyaspor waar Sjoerd promoveerde) en Hongarije (Haladas). Eindsaldo van zijn profcarrière: 445 wedstrijden met 204 goals!

Veel zin

Sjoerd is blij met zijn nieuwe club. “Ik ben een liefhebber van het spelletje, ben fit en heb er nog ontzettend veel zin in. Dit wil ik op een mooi niveau doen en dat is de Tweede Divisie.” Het gevoel was meteen goed tussen Sjoerd en De Treffers. “De gesprekken waren fijn en ik hield een goed gevoel over aan de club. Er staat een geweldig complex en De Treffers is een van de grootste en bekendste amateurclubs in de verre regio. Ik zie mooie uitdagingen!”

Bron/Tekst: Clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen