Schoonheidssalon U-Nic

Schoonheidssalon U-Nic is een Schoonheidssalon gelegen aan Heumensebaan 23 in Groesbeek.

Meer informatie over Schoonheidssalon U-Nic in Groesbeek

Schoonheidssalon U-Nic in Groesbeek biedt ervaren gezichtsbehandelingen, permanente make-up, ontharing en micro needling aan. De salon hanteert eerlijke prijzen en wordt gerund door Nicole Nillessen, een professionele en ervaren specialist. Nicole is geïnspireerd door wat onze huid ons vertelt en leert en geniet ervan om mensen te helpen ontspannen. Ze volgt de ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en heeft jarenlange ervaring in permanente make-up, definitieve ontharing en het verwijderen van huidoneffenheden. De salon staat garant voor tevreden klanten. Voor een afspraak en contact kan er gebeld worden naar +316 46 67 13 33.

Wil je weten wat Schoonheidssalon U-Nic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon U-Nic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon U-Nic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon U-Nic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Schoonheidssalon U-Nic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon U-Nic

Bezoekers bekeken ook