Schoonheidssalon Tessa

Schoonheidssalon Tessa is een Schoonheidssalon gelegen aan De Tuier 60 in Groesbeek.

Meer informatie over Schoonheidssalon Tessa in Groesbeek

Schoonheidssalon Tessa biedt persoonlijke aandacht en ontspanning aan in de salon. Ze luisteren naar de behoeften van de klant en geven de huid de nodige aandacht. Ze bieden uitgebreide gezichtsbehandelingen met aromatherapie en ontspanningsmassages. Daarnaast bieden ze ook korte behandelingen zoals epileren, harsen, verven, spraytan, reinigen en massage. Voor pedicurebehandelingen kunnen klanten ook bij de salon terecht, waar ze kunnen worden geholpen met eelt, ingegroeide nagels of likdoorns. Meer informatie is te vinden op de prijslijst of op de website. Afspraken kunnen alleen gemaakt worden.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Tessa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Tessa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Tessa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Tessa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Schoonheidssalon Tessa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Tessa

Bezoekers bekeken ook