Schoonheidssalon Patty

Schoonheidssalon Patty is een Schoonheidssalon gelegen aan Bredestraat 19 in Leuth.

Meer informatie over Schoonheidssalon Patty in Leuth

Schoonheidssalon Patty biedt een uitgebreid aanbod aan gezichts- en lichaamsbehandelingen voor zowel dames als heren. Naast reguliere behandelingen, zoals acnebehandelingen, lashlifts en massages, kun je ook terecht voor huidverzorging en huidverbetering. Op de website vind je meer informatie over de behandelingen en de producten die gebruikt worden. Je kunt contact opnemen met de salon via het contactformulier. Patty werkt alleen op afspraak en beantwoordt de telefoon niet tijdens behandelingen. Je kunt wel een voicemail achterlaten en zij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Schoonheidssalon Patty staat garant voor persoonlijke aandacht en vakkundigheid.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Patty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Patty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Patty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Patty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Schoonheidssalon Patty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Patty

Bezoekers bekeken ook