Schoonheidssalon Mooij bij Karin

Schoonheidssalon Mooij bij Karin is een Schoonheidssalon gelegen aan Pastoor Smuldersstraat 1 in Ooij.

Meer informatie over Schoonheidssalon Mooij bij Karin in Ooij

In de tekst wordt de salon "Mooij bij Karin" geïntroduceerd, waar verschillende behandelingen worden aangeboden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een gezichtsbehandeling, lichaamsmassage, cosmetische bindweefselmassage, losse behandelingen, Access bars of een hotstone massage. Daarnaast wordt er vermeld dat de salon werkt met hoogwaardige producten van Naturgeist, die natuurlijke ingrediënten bevatten en geen chemische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen of dierproeven bevatten. De producten van Naturgeist zijn ook verkrijgbaar in de salon. Verder wordt er informatie gegeven over de openingstijden en contactgegevens van de salon, evenals betalingsmogelijkheden en annuleringsvoorwaarden.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Mooij bij Karin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Mooij bij Karin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Mooij bij Karin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Mooij bij Karin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Schoonheidssalon Mooij bij Karin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Mooij bij Karin

Bezoekers bekeken ook