Schooltennis bij Tennisvereniging Groesbeek

GROESBEEK – De komende 2 weken staat er voor meer dan 450 kinderen van diverse basisscholen uit Groesbeek een speciale gymles op de agenda: schooltennis op de tennisbaan!

Afgelopen september was de onderbouw aan de beurt, nu mogen de kinderen uit de groepen 6 t/m 8 een balletje komen slaan.

Lesprogramma

De lessen worden gegeven door tennistrainer Hans Bokern en diverse enthousiaste leden van de tennisvereniging. Er is een afwisselend lesprogramma samengesteld zodat de kinderen kunnen ervaren wat tennis eigenlijk is. Tennis een ontzettend spannende, gezonde, veelzijdige sport. Tennis leert een kind om zichzelf verantwoordelijk te voelen voor keuzes en daden, en om te gaan met succes en tegenslag. Elk punt biedt weer een nieuwe kans!

Open dag

En mochten de kinderen er geen genoeg van krijgen: op maandag 2 april is iedereen van harte welkom tijdens de Open Dag bij tennisvereniging Groesbeek. Er zijn diverse sportclinics voor jong & oud. Toegang is gratis. Kijk voor het volledige programma t.z.t. op de website van Tennisvereniging Groesbeek (www.tvgroesbeek.nl) of volg het lokale nieuws.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen