Schlagerfestival Groesbeek 2018 live op TV en radio

GROESBEEK – Het evenement is nagenoeg uitverkocht, maar de personen die geen kaarten hebben hoeven niets te missen van het Schlagerfestival 2018 in Groesbeek.


Uitverkochte bak in Heuvelland vorig jaar. Dat zal dit jaar niet anders zijn tijdens het Groesbeekse Schlagerfestival. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Omroep Berg en Dal zal het festival op zaterdag 20 januari 2018 live uitzenden op TV (ook online) en radio.

Spellen op de radio

De radio-uitzending begint om 19:00 uur en de TV-uitzending om 20:00 uur. In de pauzes tussen de blokken met optredens presenteert de radio een spel, waarbij de bellers met het goede antwoord mooie prijzen kunnen winnen. Een lijst met de deelnemende groepen in de juiste volgorde staat op Gruusbek.nl.

Integrale herhaling

Na het laatste optreden en tijdens het juryberaad kunt u luisteren naar een compilatie van alle deelnemende schlagers. Rond 00:30 uur wordt de bekendmaking van de winnaars verwacht. Na afsluiting van de live-uitzending, rond 01:00 uur, kan men op de radio luisteren naar een integrale herhaling van de hele uitzending. Vanaf zondagmorgen 07:00 uur wordt de reguliere radioprogrammering hervat.

Als de techniek het toelaat zal de stream van omroep Berg en Dal ook op DeGroesbeek.nl te zien zijn.

Bron: DeGroesbeek.nl, omroep Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.