Sanne Loeff nieuwe wijkagente voor oud-Ubbergen

UBBERGEN – Slechts een jaar nadat de vorige wijkagent, Brugt Peper, was aangetreden in de dorpen van de oude gemeente Ubbergen (met uitzondering van Kekerdom) hebben deze dorpen alweer een nieuwe wijkagente.


Sanne Loeff is de nieuwe wijkagente voor dorpen uit de voormalige gemeente Ubbergen. Foto en rechten: Henk Baron.

Dit omdat Peper gekozen is in de ondernemingsraad van de politie Regio Oost-Nederland. Daar gaat hij zijn taak als lid van de OR uitoefenen. Voor hem in de plaats komt dus Loeff.

Zij stelt zich hierna zelf even voor. “Ik ben Sanne Loeff, 27 jaar en mag mijzelf wijkagent noemen van de prachtige dorpen Beek, Ubbergen, Persingen, Ooij, Leuth en Erlecom. Voor mij een nieuwe uitdaging die ik met veel enthousiasme ben aangegaan. Omdat u de oren en ogen van mijn wijk bent, weet u als geen ander wat er speelt. U heb ik dan ook als geen ander nodig. Samen met mijn collega’s en netwerkpartners ga ik op zoek naar duurzame oplossingen voor veiligheidsproblematieken in de wijk. Mocht u mij tegenkomen, spreek mij gerust aan. Ook ben ik te bereiken via 0900-8844, mocht ik niet aanwezig zijn, laat een bericht achter. Voor levensbedreigende of verdachte situaties en heterdaad bel met 112”.

Artikel met dank aan Henk Baron.

Bron/Tekst: Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen