Samenwerking Omloop der Zevenheuvelen en FAKRO

BERG EN DAL – De Omloop der Zevenheuvelen gaat een samenwerking aan met FAKRO Nederland.

Het Groesbeekse bedrijf, gespecialiseerd in onder andere dakramen, verbindt zich als hoofdsponsor aan de toertocht van het evenement. De toertocht krijgt in 2018 daarmee een upgrade ten opzichte van de eerste editie in 2017.

FAKRO’s Mooiste Toertocht

Samen met enkele wedstrijdcategorieën vormt de toertocht de kern van de Omloop der Zevenheuvelen op zondag 8 juli 2018. Tijdens de eerste editie van het evenement in 2017 werd met zo’n 250 deelnemers al een mooie start gemaakt, maar in 2018 wil de organisatie de toertocht grootser opzetten. Onder de naam FAKRO’s Mooiste zal de toertocht ook dit jaar weer met verschillende routes de mooiste uitzichten van de omgeving tonen aan de deelnemers.

“Zorgeloos organiseren dankzij samenwerking”

Organisator Joost van Wijngaarden is blij met de samenwerking: “Dankzij de financiële ondersteuning van FAKRO Nederland worden wij als organisatie in staat gesteld zorgeloos onze toertocht naar een hoger plan te tillen”. Ten opzichte van vorig jaar zal de startlocatie worden gewijzigd, zullen de vernieuwde routes nog strakker worden uitgepijld en krijgt de toertocht een eigen finishstraat. “Dankzij deze eigen finishstraat krijgt elke toertochtdeelnemer een warm onthaal in ons Village Départ, vlakbij de finish van de wedstrijden, zodat deelnemers na het volbrengen van hun toertocht ook nog een mooie koers voorgeschoteld krijgen”, legt de organisator uit. Men streeft naar 500-1000 deelnemers aan de toertocht.

Samen de prachtige regio op de kaart zetten

De ambities van FAKRO en de Omloop der Zevenheuvelen sloten naadloos op elkaar aan. “Zo is de samenwerking ook ontstaan”, aldus Van Wijngaarden. “Net als FAKRO willen wij Nederland laten zien hoe mooi onze regio is middels een pracht wielerevent. Zij stellen daar de financiële middelen voor beschikbaar en wij de organisatorische mankracht en expertise: een ideale combinatie”.

Inschrijvingen voor het evenement openen binnenkort via www.omloopderzevenheuvelen.nl

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen